Тільки опт: +38 (097) 195-82-13

Телефонувати з 10:00 до 18:00

Вихідні: Субота - Неділя

Взуття для дитини має бути якісним!

Величезний світ різноманітного дитячого взуття порадує мам і тат. Адже тут можна знайти щось незвичайне, але таке симпатичне, і таке обов’язково підійде саме вашій дитині. Головне в захваті від цих красивих виробів не забувати, що все-таки якість потрібно ставити понад усе. Адже маленька ніжка так сприйнятлива до ненатуральних елементів або незручностей, якщо їй у взутті не буде комфортно, про гру і прогулянку можна забути, так навіщо мучити дитину.

Хороше взуття для дітей – це ортопедичне взуття. На відміну від ноги дорослої людини, дитячі кісточки сприйнятливі до деформацій через неправильне положення стопи в нових черевичках. Нашкодити-то дуже просто, а ось виправити наслідки буде дуже складно, тому не варто ризикувати заради економії. Твердий задник у взутті – ця інформація має звучати у вашій голові як догма, від якої не можна відступати або ігнорувати її.

Доглянуте взуття для дитини – це показник турботи батьків. Ніколи не дозволяйте малюкові виходити неохайним, прикриваючись тим, що вже за кілька хвилин воно все одно буде брудним. Це покаже вас з негативного боку перед іншими матусями, та й дитина не буде привчаться бути акуратною. Не купуйте занадто перевантажені декоративними елементами туфельки або сандалі. Маленький чоловічок ще не настільки добре рухається як дорослий, та й почуття рівноваги ще не розвинене, а такі елементи можуть чіплятися один за одного і заважати дитині рухатися, бігати, стрибати.