Тільки опт: +38 (097) 195-82-13

Телефонувати з 10:00 до 18:00

Вихідні: Субота - Неділя

Взуття для підлітків створює образ сучасного тінейджера

Щоб look був вдалим, хода твердою, а вигляд упевненим, потрібно твердо стояти на ногах, точніше у зручному та правильному взутті. Тим паче, що технології сьогоднішніх виробництв вдало комбінують поняття якості та стилю, працюючи в усіх напрямках. Головне для батьків – не пускати на самоплив вибір тих чи інших речей, контролюючи якість товарів, а із зовнішнім виглядом підліток розбереться самостійно. Саме в цьому плані він найкритичніший споживач.

Як правильно вибрати взуття для підлітків, запитаєте ви. Насправді процес не такий складний. Насамперед, воно має бути максимально зручним і грамотно виконаним. Далі, необхідно перевірити, щоб виріб було пошито з натуральних матеріалів, інакше є ризик величезного дискомфорту, спричиненого прінням ніг. Коли згадується взуття для підлітків, можна не боятися купувати вподобану пару на пів розміру або розмір більше. Таким чином, можна буде трохи подовжити термін його носіння і не буде ризику нашкодити вже сформованій стопі. А якщо говорити про бажання дочок, важливо контролювати бажання носити високі підбори. Не потрібно нехтувати обов’язками батька, і обмежити гардероб лише кількома моделями, обумовивши, що це “взуття вихідного дня”.

І наостанок. Поважайте у своїй дитині особистість і право вибору. Будьте другом, коригуючи її бажання з “розумом” і вам це допоможе зберегти подібні стосунки в майбутньому.