Тільки опт: +38 (097) 195-82-13

Телефонувати з 10:00 до 18:00

Вихідні: Субота - Неділя

Яким має бути взуття для дівчинки?

Кожна мама, починаючи з моменту, коли її чадо усвідомлює, що може обирати, стикається з проблемою того, що для малятка важливіша краса, а не функціональність. У такому разі, вдало приклеєні три бантики будуть кращими за міцну конструкцію і зносостійкість. Взуття для дівчинки має бути функціональним і красивим одночасно. Для того, щоб малятко зупинило свій вибір на тій моделі, яка їй потрібна, варто володіти даром переконання, і не звертатися до тих продавців, які будуть користуватися дитиною, переконуючи її.

У наш час досить поширені інтернет магазини, що дає змогу без впливу оточуючих підбирати те, що потрібно. Для ощадливих мам, щоб не потрапити в незручне становище перед дитиною, правильно буде користуватися фільтром цін, у результаті, дитина одразу побачить тільки те, що може собі дозволити, а ось переконати її вибрати якісну річ уже не складе труднощів.

Купуючи взуття для дівчинки, дуже важливо робити це з малятком, якщо її вік перевищує п’ять років. Це чудово впливає на формування смаку, стилю та вміння вибирати. Для дівчаток старшого віку можна дозволити самим обирати, але однаково потрібно контролювати, що вони собі купують, оскільки велика ймовірність, що краса переважатиме здоровий глузд, і доведеться купувати нову, більш практичну пару. Важливим є питання вибору висоти каблука: він не повинен перевищувати встановленої норми, інакше обновка впливатиме на формування стопи. Максимальна висота каблука вираховується за формулою: вік – 10 + 2 см. Для маляток до десяти висота підборів не повинна перевищувати двох-трьох сантиметрів.