Тільки опт: +38 (097) 195-82-13

Телефонувати з 10:00 до 18:00

Вихідні: Субота - Неділя

Взуття для малюків на будь-який сезон

Взуття для найменших – це важлива покупка. Звісно, батьки мають низку вимог, яким має відповідати майбутнє придбання. Їх хвилює якість і зручність, правильність колодки, матеріали, з яких виготовляється взуття, країна-виробник, вартість та багато іншого.

Однак є деякі речі, про які слід пам’ятати в будь-якому разі. Наприклад, літнє взуття для малюків повинно мати широкий закритий носок. Це дасть змогу захистити ніжні дитячі пальчики від ударів і ударів, яких не можна уникнути під час активних ігор. Однак якщо вибрати занадто вузький носок, це може призвести до деформації пальців. Та й дитині буде просто незручно в такому взутті.

Демісезонне та зимове взуття має бути непромокальним. Саме тому краще вибирати прошите взуття. Сирість негативно впливає на будь-який клей, а шви дозволять взуттю прослужити довше. Найкращий варіант, коли взуття прошите і проклеєне якісним клеєм, стійким до вологи.

 

Звісно, зимове взуття для малюків для малюків має бути теплим. Замерзлі ноги дуже часто стають причиною різних захворювань. Однак важливо пам’ятати, що занадто жарко – це теж не дуже добре. Якщо є можливість вибору, краще віддати перевагу натуральним утеплювачам, оскільки вони відмінно гріють, але водночас не дають ногам потіти. Синтетика має набагато гірші якості.

Дитяче взуття для будь-якого сезону має бути вибране за розміром. Пам’ятайте, що іноді в зимові черевички буває необхідно надіти теплі шкарпетки, тоді як літнє взуття має сидіти по нозі.