Тільки опт: +38 (097) 195-82-13

Телефонувати з 10:00 до 18:00

Вихідні: Субота - Неділя

Взуття від виробника: економія на покупці

Можливість купити якісну продукцію за привабливою ціною радує будь-якого покупця. Тим паче, в нинішніх умовах. Ціни зростають, зарплати залишаються на колишньому рівні, а одягатися гарно і стильно, носити модне взуття все так само хочеться.

Купуючи взуття в магазині або на ринку, потрібно усвідомлювати, що певний відсоток вартості – це плата за оренду торгового місця, прибуток компанії-реалізатора і зарплата продавця. Однак існує спосіб заощадити на всіх цих надбавках і купити відмінні туфлі відносно недорого.

Наприклад, ви можете придбати взуття від виробника. Такий підхід дасть вам змогу заплатити за покупку менше, оскільки в ціну не включено прибуток, який отримує посередник. Ще одна перевага подібної покупки – це можливість точно бути впевненим у тому, що ви отримаєте якісний товар за свої гроші.

 

Купувати взуття від виробника може бути цікаво не тільки кінцевому споживачеві, який хоче платити менше, а отримати в результаті якість і надійність. Налагодити контакти безпосередньо з виробниками необхідно будь-якому реалізатору. Це набагато ефективніше, простіше і вигідніше, ніж працювати з посередниками, які умови вони не пропонували б для співпраці.

Звичайно, варто уважно вибирати, з чиєю продукцією мати справу. Взуття, виготовлене з якісної сировини за сучасними лекалами – це єдиний спосіб потішити покупців, зробити так, щоб вони поверталися за новою парою саме до вас.