Тільки опт: +38 (097) 195-82-13

Телефонувати з 10:00 до 18:00

Вихідні: Субота - Неділя

Взуття для дітей на зиму

Купівля дитячих речей – це завжди складно для батьків. Особливо якщо йдеться про теплі речі для осені та зими. Якщо влітку важливо, щоб одяг був зручним, міцним і подобався дитині, а взуття витримувало активні ігри, то до зимового одягу і чобітків вимоги особливі. Адже взимку малюкові має бути тепло. Від якості взуття та одягу безпосередньо залежить здоров’я малюка.

На що варто звернути увагу, вибираючи взуття для дітей на зиму? Насамперед, на матеріал, з якого зшиті черевички або чобітки, а також матеріал утеплювача. Саме від них залежить, наскільки тепло буде дитині в цьому взутті.

Також варто звернути увагу на шви. Якщо взуття лише проклеєне, є ймовірність, що рано чи пізно його доведеться нести в ремонтну майстерню або шукати заміну. Те ж саме може статися і з поганими швами.

 

Не забувайте про те, наскільки зручно дитині в цьому взутті. Незручні черевички або чобітки в дитинстві можуть стати причиною багатьох хвороб у старшому віці.

Від того, яким буде взуття для дітей на зиму, залежить, чи пройде холодна пора року без хвороб чи ні. Промоклі ноги – основна причина осінніх і зимових застуд. Ви не зможете постійно наглядати за своєю дитиною і навряд чи в змозі контролювати погоду. Зате ви можете підібрати таке взуття, з яким не страшні ні дощ, ні сніг.

Обираючи взуття, зверніть увагу на виробника. Не обов’язково, що взуття, виготовлене в Китаї чи Кореї, виявиться недостатньо якісним. Воно може бути просто не розраховане на наші погодні умови.