Тільки опт: +38 (097) 195-82-13

Телефонувати з 10:00 до 18:00

Вихідні: Субота - Неділя

Детская обувь (Украина): выбираем производителя

Обираючи дитяче взуття, дуже багато батьків насамперед звертають увагу на виробника тієї чи іншої моделі. І це цілком виправдано. Такі країни-виробники, як Корея, Китай або Туреччина відомі своїм поганим взуттям, яке виготовляють із не найякісніших матеріалів.

Використання невідповідних матеріалів під час пошиття дитячого взуття не тільки може виявитися причиною поганої якості та низької міцності. Такі матеріали можуть стати причиною алергії у дітей.

Чомусь у багатьох склалася така стереотипна думка, що вітчизняне дитяче взуття (Україна) не може конкурувати навіть з корейськими виробниками. Це абсолютно невірно. Сучасне взуття для дітей виробництва нашої країни та виробниками з найближчого зарубіжжя вирізняється прекрасною якістю. Особливо можна виділити спільні проекти, наприклад, Польщі та Італії, коли взуття шиють на польських заводах за викрійками провідних італійських фірм.

 

Звичайно, для своєї дитини хочеться отримувати тільки найкраще. Відомі світові бренди шиють дитяче взуття, красиве, якісне і, що найважливіше, правильне з точки зору ортопедії.

Ортопедичне дитяче взуття (Україна) – відмінне рішення, якщо ви дбаєте про здоров’я своєї дитини. Конструкція такого взуття призначена для того, щоб стопа дитини розвивалася правильно. У майбутньому це дасть змогу уникнути проблем із кровообігом і плоскостопістю. Це не тільки лікування наявних захворювань, а й профілактика можливих проблем